Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2022, 08:43

DALIĆ: Hrvatska je ekipa koja diše zajedno i puna je vere

Zadovoljstvo u taboru vicešampiona sveta.

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić izjavio je da je njegova selekcija pobedom protiv Kanade još nije obezbedila plasman u osminu finala Svetskog prvenstva u Kataru.

Hrvatska je pobedila Kanadu 4:1, dok je Maroko nadigrao Belgiju 2:0 u mečevima drugog kola grupe F na Mundijalu

- Uspeli smo da ih primirimo, vratili smo se rano posle primljenog gola, a to mogu samo velike ekipe. To mogu ekipe koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dišu zajedno, koje su pune motiva, vere i odlučnosti, a to je Hrvatska - rekao je Dalić.

Hrvatska i Maroko imaju po četiri boda, Belgija je treća sa tri, dok je Kanada poslednja bez bodova.

- Napravili smo mali korak, ali nam sada sledi Belgija. Njima je ta utakmica, kao i nama, poslednja šansa za osminu finala SP. Bićemo smireni, ali moramo da jurimo pobedu iako imamo bod više od njih - rekao je Dalić.

Mečevi trećeg kola u grupi F biće odigrani 1. decembra, a sastaće se Hrvatska - Belgija i Maroko - Kanada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.