DA LI SAM RAZOČARAN? Milojević BEZ DLAKE NA JEZIKU posle loše igre u Helsinkiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2019, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI SAM RAZOČARAN? Milojević BEZ DLAKE NA JEZIKU posle loše igre u Helsinkiju!

Crveno-beli otišli u naredno kolo.

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona gde će odmeriti snage sa boljim iz dvomeča Kopenhagen - TNS (prvu utakmicu Kopenhagen je dobio u gostima sa 2:0). Crveno-beli su poraženi od Helsinkija sa 2:1, ali su zahvaljujući pobedi u prvom meču 2:0, uspeli da obezbede mesto u daljem toku kvalifikacija. Trener tima iz Ljutice Bogdana, Vladan Milojević, nije bio zadovoljan igrom svog tima u meču sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fincima.

- Bitno je da smo prošli, a sve ostalo... Znali smo da ćemo da imamo problem, jer u Beogradu nismo videli pravi Helsinki. Neću da tražim izgovore, ali su oni impozantni na ovoj podlozi. I imaju taj skandinavski mentalitet. Ja ne mogu da shvatim da smo mogli da damo drugi gol, a primili smo. Mogu da čestitam obema ekipama, a mi se okrećemo novim utakmicama- istakao je Milojević.

Sledeći pitanje za Milojevića bilo je da li je razočaran igrom, na šta je on dorektno odgovorio:

- Šta znači razočaran? Trebalo je da igramo bolje, neki igrači stalno radi iste stvari. Šta da se radi, idemo dalje- ističe strateg Crvene zvezde.

Da li će zbog tih igrača lakše sastavljati tim ili ne?

- Jednostavno sam fasciniran kako igraju sa ovim terenom, a meni je uvek teško da sastavim tim. Imam mnogo poverenja u moje igrače. Nema lakih protivnika. Kopenhagen je fenomenalan, a kod se nas uvek unapred sve zna. Ima vremena za Kopenhagen, i ovom prilikom još jednom čestitam Helsinkiju. Bitno da se odmorimo i izanaliziramo- kaže Milojević.

Kako usaditi igračima da se ne zadovoljavaju?

- Ne mogu da im zamerim, to su dobri momci, šta god da se desi ja sam odgovoran. Hteli smo da pobedimo za Bakulu, ali se to nije desilo. A da li će to neko uraditi, ja ili posle mene, teško je reći- zaključio je na kraju trener crveno-belih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.