DA LI OVO ZNAČI RASTANAK? Potez Fulama staviće Mitrovića u nemoguću poziciju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 17:57

DA LI OVO ZNAČI RASTANAK? Potez Fulama staviće Mitrovića u nemoguću poziciju (FOTO)

Reprezentativac Srbije pao u drugi plan.

Situacija za Aleksandra Mitovića u Fulamu postaje sve ozbiljnija pošto je napadač tima iz Londona i reprezentacije Srbije potpuno pao u drugi plan, jer je u špicu prvi izbor menadžera Skota Parkera Ivan Kavalijer. Sve bi moglo da bue još gore, pošto je Fulam veoma zainteresovan za napadača Remsa Bulajea Diju.

Mitović je odigrao svega 132 minuta na pet mečeva Premijer lige od reprezentativne pauze uz propuštena poslednja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dva mea zbog povrede, a gol nije postigao još od septembra. Interesovanje Fulama za Diju moglo bi da znači da je možda blizu i rastanak Mitrovića sa klubom iz Londona.

We have joined West Ham & Fulham in the race to sign Boulaye Dia. He has 12 goals & 1 assist in 18 games in the French Ligue 1 this season.

What do you make of this? #CPFC

— PalaceEagles (@PalaceEaglesc0m) January 19, 2021

Dortmund se udaljava od prvog mesta, ali samo zbog loših partija na domaćem terenu. Na gostovanjima Milioneri igraju fenomenalno, a večeras (20.30) idu na noge Leverkuzenu koji je u padu. Kvota na dvojku je 2,30, kec je 3,10, a GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Leverkuzen - Dortmund.

Dija je u odličnoj formi pošto je postigao 12 golova na 18 mečeva za Rems, a na listi strelaca u Francuskoj deli prvo mesto sa Kilijanom Mbapeom. Senegalac je privukao pažnju Kristal Palasa, Vest Hema i sada Fulama, a pominje se čak i Krasnodar. Rems će verovatno prodati Diju u zimskom prelaznom roku, a spekuliše se da bi 15 miliona evra trebalo da bude dovoljno za kupovinu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda crnogorska teniserka Danka Kovinić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.