DA LI JE SEZONA PRED OTKAZIVANJEM? Šef ATP tura ne misli tako

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 16:02

DA LI JE SEZONA PRED OTKAZIVANJEM? Šef ATP tura ne misli tako

Mnogo je nepoznanica.

Ne nazire se još uvek kraj pandemije korona virusazbog čega bi kompletna teniska sezona mogla da bude i otkazana, ali šef ATP tura Andrea Gaudenci još uvek se nada da će se igrati mečevi ove godine. Sezona je zvanično supendovana početkom marta i ta uspenzija traje do sredine jula, ali nema nijedne garancije da će moći tada da bude nastavljena. Vimblon je otkazan, Rolan Garos pomeren za septembar, a sudbina Ju Es Opena još uvek je pod znakom pitanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Veliki broj tenisera, a među njima i oni najbolji, već su izrazili zabrinutost oko toga da li će sezona moći da bude nastavljena jer se turniri igraju širom sveta, a i dalje će biti na snazi ograničenja za putovanja.

 - Ne bi bilo pametno sve otkazati sada. Niko ne zna šta će se desiti, ali želimo da budemo optimisti. Jasno je da postoje mnoge opcije, među kojima su i igranje turnira bez navijača ili kako se izboriti sa restrikcijama putovanja. Ali, nismo doneli te odluke do sada jer su to sve hipotetički scenariji - rekao je Gaudenci. - Odredili smo da je 15. maj rok za turnire u julu, posle Vimbldona. Potom je 1. jun rok za avgustovske. U principu se šest do osam nedjelja unapred bavimo odlukama. Ludo bi bilo raditi više unapred.

BONUS GAERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.