DA LI JE PROVOCIRAO DELIJE? Suma progovorio o DETALJU koji razbesneo Borjana (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2019, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE PROVOCIRAO DELIJE? Suma progovorio o DETALJU koji razbesneo Borjana (VIDEO)

Iz prve ruke.

Fudbaleri Partizana slavili su u 161. Večitom Derbiju sa 2:0, a prvi gol za crno-bele bio je delo Sejdube Sume. On je posle duela sa Crvenom zvezdom istakao da nije želeo da provocira Delije prilikom proslave gola.

- Hvala pre svega Iijevu koji me je doveo u Partizan i insistirao na mom dolasku. Ovaj meč je odlučila naša koncentacija, znali smo šta radimo na terenu. Čestitam protivniku, naši navijači bili su fantastični. nisam provocirao Delije, slavio sam gol samo. Pogodio sam na golu koji je bio na njihovoj strani, poneo me je osećaj samo, ali nisam provocirao- rekao je Suma.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.