Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2016, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE NA POMOLU TRANSFER LETA: Lester se okuražio i naciljao – Frančeska Totija

‘Princ Rima’ poznat je po svojoj prvrženosti Romi, ali bi poslednji događaji u tom timu mogli da Totija presele u neku drugu ligu.

Velika prašina podigla se u Italiji prethodnih dana od kako je na površinu izašla informacija da je u svlačionici Rome došlo do žestokog sukoba između trenera Lućana Spaletija i večnog kapitena Frančeska Totija.
To je još više podstaklo priče o njegovoj selidbi iz svog Rima, o čemu se već neko vreme govori, jer Totiju ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sa Romom ističe na kraju tekuće sezone.
NAPETO: Sukob Spaletija i Totija u svlačionici Rome
Postoji mogućnost da se ‘princ Rima’ prihvati neke od funkcija u klubu, ali je više verovatno da će napustiti voljeni klub i otisnuti se u neku drugu ligu. Spominjala su se dva kluba iz Emirata – Al Džazira i Al Ahli, kao i odlazak ‘preko bare’ u MLS, a sada je u red stao još jedan klub, svima dobro poznat ove sezone.
Naime, italijanski mediji prenose da je menadžer Lestera Klaudio Ranijeri već razgovarao sa Totijem oko transfera i nagoveštavaju da bi vrlo lako moglo da dođe do ovog transfera.
Toti je prethodnog vikenda bio strelac gola za Romu kojim je ovaj tim izbegao poraz na gostovanju Atalanti u Bergamu.
SERIJA A: Ludnica u Bergamu i goleada bez pobednika, Roma ne može bez Totija (VIDEO)
Toti je još ranije rekao da će odluku o nastavku svoje karijere objaviti u maju ove godine.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

''BOMBA'' - Lester želi legendu italijanskog fudbala!

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2016, 13:03

"Lisice" će naredne sezone igrati u Ligi šampiona, a Ranijeri ima sjajnu ideju za prelazni rok...Lester Siti je najveće iznenađenje u modernom fudbalu, jure istorijsku titulu Premijer lige, a već su izborili plasman u najelitnije evropsko takmičenje...Povodom toga, čelnici već imaju u planu spisak...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.