DA LI ĆE SAD BITI NEZADOVOLJNIH: Poznato ko sudi VEČITIMA u 22. kolu Superlige

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI ĆE SAD BITI NEZADOVOLJNIH: Poznato ko sudi VEČITIMA u 22. kolu Superlige

Sudijska komisija donela odluku.

Poznate su sudije koje će deliti pravdu u dva najzanimljivija duela predstojećeg kola Superlige u kojima se sastaju Crvena zvezda - Vojvodina, odnosno TSC- Partizan.

Derbi duel 22. kola Superlige između Crvene zvezde i Vojvodine sudiće Petar Piper, odlučila je sudijska komisija FSS. Reč je o arbitru koji je u dosadašnjem delu šampionata dva puta delio pravdu na mečevima srpskog šampiona. Nije doneo sreću crveno-belima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Ivanjici, kada je Javor posle odlične igre odoleo timu sa Marakane (1:1).

LLSLS 22.Kolo: Delegiranje sudija https://t.co/hDDH3jVk2U

— Super liga Srbije (@SuperLigaSrbija) February 19, 2020

Piper je bio glavni sudija na meču između Crvene zvezde i Spartaka (3:1). Taj duel ostao je upamćen po sjajnom golu makazicama Tomanea. Široj javnosti Piper je ostao u sećanju avgusta prošle godine kada je dosudio dva penala za niški Radnički protiv Javora.

Drugi derbi između TSC-a i Partizana biće povren Lazaru Lukiću. On je ove sezone samo jednom delio pravdu crno-belima i to u Ivanjici kada je tim Sava Miloševića slavio rutinski trijumf (2:0).

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ana Rajković, supruga golmana reprezentacije Srbije Predraga Rajkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.