DA LI ĆE NAVIJAČI GLEDATI MARINA U ZVEZDI SLEDEĆE GODINE? Njegov odgovor nije mogao da bude jasniji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2018, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI ĆE NAVIJAČI GLEDATI MARINA U ZVEZDI SLEDEĆE GODINE? Njegov odgovor nije mogao da bude jasniji (FOTO)

Bivši nemački reprezentativac učestvovao u akciji kod gola crveno-belih.

Zvezda nije uspela da napravi čudo u Beogradu i iznenadi Pari Sen Žermen, ali navijači šampiona Srbije nemaju razloga da žale i tuguju uprkos porazu od 4:1. Marko Marin je još jednom pokazao koliko znači ovom timu Zvezde, a centrirao je u 55. minutu posle čega je Gobeljić postigao gol za crveno-bele.

VELIKI GOSPODIN: Reči Vladana Milojevića ODUŠEVIĆE DELIJE. Još jednom je ZAPALIO >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve (FOTO)

GOBELJIĆ POSLE GOLA: Za PODVIG nam je OVO nedostajalo! (FOTO)

 - Mislim da smo mnogo dobro ušli u drugo poluvreme i dali gol. Mogli smo možda i više da uradimo. Šteta što smo primili glup treći gol. Šteta za nas i navijače. Mislil smo da možemo više posle 2:1, ali šta da se radi - rekao je Marin.

Ono što navijače najviše zanima je svakako da li će Marko Marin i sledeće sezone pokušati da se sa Crvenom zvezdom plasira u Ligu šampiona u slučaju osvajanja titule u Srbiji. Marin je imao spreman odgovor.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.