DA BI IGRAO ZA SRBIJU NA MONDIJALU: Odlučio je da NAPUSTI šampionsku ekipu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2017, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA BI IGRAO ZA SRBIJU NA MONDIJALU: Odlučio je da NAPUSTI šampionsku ekipu (FOTO)

Rastanak je bio neminovan.

Portugalski šampion Benfika spreman je da pusti srpskog reprezentativca Andriju Živkovića na šestomesečnu pozajmicu u Valensiju ili Sevilju kako bi u formi dočekao Svetsko prvenstvo u Rusiji, potvrdio je predsednik kluba Luis Filipe Vijeira. Tamošnji mediji preneli su da Valensija i Sevilja u januaru planiraju da bivšeg fudbalera Partizana dovedu na pozajmicu sa pravom otkupa ugovora na kraju sezone, ali Benfika namerava samo privremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ga pošalje u Španiju.

Pročitajte i:

- Moramo da budemo pažljivi zbog budućnosti Živkovića u narednih šest meseci. Verujem da će biti na Svetskom prvenstvu, igrao je dobro za mladu reprezentaciju, a sada i za A tim. Asistirao je protiv Kine, igrao odlično -  rekao je Vijeira za portugalski list O Žogo.

Just in: Valencia, Sevilla keen on Benfica winger Andrija Zivkovichttps://t.co/qtZrDQyCGm pic.twitter.com/AB2d1HgEwq

— Uka uchenna (@Kelyon8) November 16, 2017

Živković ugovor sa portugalskim velikanom ima do 2021. godine, ove sezone je odigrao samo 507 minuta, a poslednji put 18. oktobra u porazu od Mančester Junajteda (1:0) u Lisabonu u Ligi šampiona.

Član Benfike je od prošle godine, nakon što se neslavno rastao sa matičnim Partizanom zbog odbijanja da potpiše novu saradnju i pauze od šest meseci van terena.

Sa omladinskom selekcijom Srbije bio je prvak sveta na Novom Zelandu 2015. godine, dok je za A selekciju do sada odigrao sedam utakmica.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.