LOŠE VESTI IZ IGOKEE: Aleksandar Trifunović doživeo moždani udar

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2019, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LOŠE VESTI IZ IGOKEE: Aleksandar Trifunović doživeo moždani udar

Hitno prebačen u bolnicu.

Trener KK Igokea Aleksandar Trifunović (52) doživeo je u nedelju uveče moždani udar, saznaju ''Večernje novosti''. Nekadašnji igrač i trener Crvene zvezde smešten je na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci i njegovo stanje je stabilno.

Trifunović je, prema informacijama ''Večernjih novosti'', osteio slabost u svom stanu u Banjaluci, ali je uspeo da pozove bivšeg igrača Igokee i sašnjeg funkcionera Vuka Radivojevića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je brzo stigao do njegovog stana i odvezao ga u bolnicu.

Ovog leta je Trifunović sa Igokeom potpisao dvogodišnji ugovor, a u karijeri je sa klupe vodio Crvenu zvezdu, Lietuvos Ritas, Žalgiris, Panionios, Astanu, te turske klubove Ješilgiresun i Pinar Karšijaku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.