Izvor: MozzartSport.com, 20.Maj.2021, 00:01

Čuveni Kempes savetuje Mesija: Idi iz Barselone, idi kod Gvardiole

Ili u PSŽ ili u Bajern Minhen

Šampion sveta sa Argentinom 1978. godine i nekadašnji golgeter Gaučosa, a na klupskom nivou uglavnom Valensije, ali i Rivera, Rosarija... Mario Kempes, poručio je Lionelu Mesiju kroz izjave za nemački Bild - odlazi iz Barselone.

Nekadašnji as smatra da njegov sunarodnik neće više imati priliku da osvoji Ligu šampiona ukoliko ostane na Kamp Nou i zato mu savetuje da promeni sredinu. Preporučio mu je tri opcije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - Mančester siti, Pari Sen Žermen i Bajern Minhen.

"Mesi bi trebalo da ponovo sarađuje sa Gvardiolom. Ili da ode u PSŽ ili Bajern. To su klubovi koji imaju novac, ali i timove sposobne da osvajaju trofeje", veruje Kempes.

SUBOTA, 18.00: (6,00) EIBAR (4,50) BARSELONA (1,50)

Nemački velikan je, ipak, manje izvodljiva opcija od druge dve.

"Bajernovi direktori razmišljaju glavom, ne vode se biografijom, i nikada ne bi dali toliko veliki novac za platu", uveren je 66-godišnji Argentinac.

Tvrdi Kempes i da je Mesi na emotivnoj raskrsnici.

"Rastrzan je. U Barseloni se oseća ušuškan, ali je svestan da su šanse za osvajanje Lige šampiona vrlo male. Poslednjih godina redovno su brzo eliminisani, a klub zbog finansijskih problema ima poteškoće da sastavi šampionski tim", navodi čovek koji je sa Valensijom osvojio Kup pobednika kupova, Kup kralja i Superkup Španije.

Videćemo hoće li ga Mesi i poslušati...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.