Čukarički ubedljivo do drugog kola kvalifikacija za LE

Izvor: Beta, 16.Jul.2019, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukarički ubedljivo do drugog kola kvalifikacija za LE

Fudbaleri Čukaričkog plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, pošto su danas u Jerevanu pobedili Banants sa ubedljivih 5:0 u revanš meču prvog kola. Čukarički je u prvom meču, odigranom prošle nedelje na Banovom brdu, slavio sa 3:0.Ekipa Aleksandra Veselinovića će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz duela norveškog Moldea i Rejkjavika sa Islanda. Molde je u prvom meču pobedio sa ubedljivih 7:1, a revanš meč ovog duela igra se u četvrtak. Dva gola za Čukarički na današnjoj utakmici postigao je Luka Stojanović u trećem i 75. minutu iz penala, a u strelce su se upisali i Slobodan Tedić u 31, Luka Luković u 49. i Veljko Birmančević u 71. minutu.Čukarički je na stadionu Banantsa, pred nešto više od 2.000 gledalaca, poveo iz prve prilike na utakmici i to pošto je s desne strane Tedić proigrao usamljenog Stojanovića u petercu, koji je iz prve šutirao i savladao Arjapetjana.Banants je igrao agresivno u nastavku prvog dela, ali nije ozbiljnije ugrozio gol Nemanje Belića.Čukarički je s druge strane bio strpljiv i u 31. minutu povisio je na 2:0. Tedić je s pet metara odigrao povratnu do Stojanovića koji je ponovo iz prve šutirao, ali ovaj put Ajrapetijan je ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TOTALNA OFANZIVA! Nišlije znaju kako da eliminušu Floru: Biće bar tri razlike

Izvor: Kurir, 17.Jul.2019, 14:39

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Simo Krunić najavio je danas da će njegova ekipa igrati napadački protiv Flore, u revanš utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa, kako bi nadoknadila dva gola zaostatka i plasirala se u drugo kolo.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.