Čudo! Vratio se Ronaldo i Real izgubio od Betisa! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2017, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudo! Vratio se Ronaldo i Real izgubio od Betisa! (VIDEO)

Barselona otišla na plus sedam!

Kakvo je to prokletstvo bačeno na Santjago Bernabeu, šta se to dešava sa Real Madridom?! Ne pomaže ni Kristijano Ronaldo!

Šampion Evrope i Španije nije pobedio ni u trećem meču od početka sezone na svom stadionu. Posle remija sa Valensijom i Levanteom, sada čak ni bod nisu osvojili. Posle skoro 20 godina, Betis je pobedio Real u Madridu sa 1:0 pošto je 90 i kusur minuta herojski odolevao atacima i Kraljevića i potom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u nadoknadi vremena potpisao presudu Realu koji sada kasni čak sedam bodova za Barselonom.

Tri meča na svom terenu, dva boda, dva postignuta gola?! Šta se dešava sa Realom? Posle godinu i po dana i 73 uzastopna meča, Real nije zatresao mrežu protivnika.

Ako su prva dva remija mogla da opravdaju zavisnošću od Kristijana Ronalda, onda i taj argument pada u vodu. Ronaldo se vratio večeras u startnu postavu Reala. Odslužio je suspenziju od pet mečeva, bio je gladan igre i golova, ali se ispromašivao i samo se utopio u veče Realovih frustracija.

Pretili su u Kraljevići prvom poluvremenu Ronaldo, Isko, Modrić... Ali je na golu Betisa blistao Antonio Adan, produkt Realove škole. U nekoliko navrata je Betis imao i sreće. Mada je i Real mogao da vadi loptu iz svoje mreže da Karvahal i Navas u dva navrata nisu zaustavili goste u sjajnim prilikama.

Krenuo je Real svim silama u drugom poluvremenu. Šansu utakmice je propustio Ronaldo u 51. minutu kada je sa peterca šutirao visoko preko gola. Zidan je bacio u napad sve karte koje je imao na raspoladanju i uveo Asensija, Majorala i Vaskeza umesto Marsela, Iska i Modrića. U poslednjih dvadesetak minuta meča, Real je imao čak šestoricu klasičnih ofanzivaca na terenu uz Krosa i Kazemira kao podršku. Ali Betis je junački odolevao...

Real je stihijskim napadima jurišao kao golu Betisa kojem je ostavio ogroman prostor za kontre. Gosti su u nekoliko navrata propustili prilike da povedu i kada je oizgledalo da nećemo videti gol, zatresla se mreža. Reala! Baragan je idealno centrirao, a Sanabrija skočio pored umornih Realovih defanzivaca i režirao najveću senzaciju od početka Primere.

Ko je mogao da očekuje ovakav start šampiona Evrope i Španije?

PRIMERA - 5. kola

Utorak

Valensija - Malaga 5:0 (1:0)

/Mina 17, Zaza 55, 60, 63, Rodrigo 86/

Barselona - Eibar 6:1 (2:0)

/Mesi 20pen, 59, 62, Paulinjo 38, Suarez 53 - Enrih 57/

Sreda:

Atletik Bilbao - Atletiko Madrid 1:2 (0:0)

/Raul Garsija 92 - Korea 55, Karasko 73/

Leganes - Đirona 0:0

Deportivo - Alaves 1:0 (1:0)

/Paulinjo 45/

Real Madrid - Betis 0:1 (0:0)

/Sanabrija 90+4/

Sevilja - Las Palmas 1:0 (0:0)

/Navas 83/

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PRIMERA: Kakav šok u Madridu! Sanabrija u nadoknadi za veliki trijumf Betisa! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Sep.2017, 00:02

Fudbaleri Betisa napravili su najveće iznenađenje dosadašnjeg toka španske Primere, pošto su u Madridu savladali Real rezultatom 1:0.. Imao je Real šansi, mogao je Modrić da pogodi u prvom poluvremenu, nadovezali su se Bejl, Ronaldo, koji se vratio na teren nakon što mu je istekla suspenzija,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.