Izvor: MozzartSport.com, 18.Jan.2021, 15:53

Čudna neka računica... Nećeš da igraš u Milanu ili Dortmundu, hoćeš da budeš rezerva rezerve u Realu

Alvaro Odriozola ostaje u Madridu po svaku cenu...

Nije odigrao ni minut od septembra, u La ligi verovatno neće ni igrati, ali on ipak ne želi da ide. Alvaro Odriozola (25), rešen je da ostane u Madridu mada mu je Zinedin Zidan jasno rekao da na njega trenutno ne računa. I ne samo da mu je rekao, nego mu je i na praktičnom primeru više puta pokazao. Kada je Danijel Karvahal bio povređen ili odsustan zbog suspenzije, Zizu je na poziciju desnog beka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << gurao štopera Naća ili čak krilo Lukasa Vaskeza.

Toliko o poverenju u Odriozolu...

I pored svega toga povremeni reprezentativac Španije - Lopetegi ga je vodio na Mundijal u Rusiju - ne želi u potragu za minutima već se nada čudesnom preokretu i šansi u Realu. Madridski As danas je doneo informaciju koje je sve klubove odbio Odriozola, što ovaj slučaj čini još čudnijim.

Želeli su ga Milan, Dortmund, Bilbao, poslednjih dana pominjala se i Fjorentina, koja je čak bila spremna da mu garantuje minutažu. Španac je sve ponude glatko odbio. U pitanju su bile pozajmice na koje je Real pristajao, ali...

Računica? Kako je bolje sedeti na klupi u Realu i na tribinama nego igrati za Milan ili Dortmund? Možda će nam Alvaro Odriozola jednog dana dati odgovor na ovo pitanje.

Podsetimo, Odriozola je u Real došao u leto 2018. i potpisao šestogodišnji ugovor. I dužina ugovora i uloženi novac (30.000.000 evra plaćeno je Sosijedadu na ime obeštećenja) govore o tome koliko su u Madridu računali na ovog momka, međutim neke kockice se jednostavno nisu poklopile.

Prošle sezone Kraljevski klub poslao je Odriozolu na pozajmicu u Minhen, ali ovaj se ni kod Hansija Flika nije naigrao. As navodi kako se defanzivac iz San Sebastijana nada šansi u Kupu kralja, gde bi mogao da uveri Zidana da ima kvalitet da makar bude prva alternativa Karvahalu.

Očito da bi ga to zadovoljilo...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.