Crveno-beli se oporavljaju, Bilbao došao do bodova u Vigu

Izvor: B92, 08.Jan.2019, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveno-beli se oporavljaju, Bilbao došao do bodova u Vigu

Fudbaleri Atletik Bilbaoa stigli su do treće pobede u ovoj sezoni Primere.

Oni su kao gosti u susretu 18. kola Primere pobedili ekipu Selte u Vigu rezultatom 2:1.

Bilbao ove sezone ima velikih problema o čemu svakako svedoči i trenutno 17. mesto na tabeli Primere, ali ovaj trijumf, ostvaren posle dva uzastopna remija će im svakako mnogo značiti na prihološkom planu.

Atletik je poveo u 19. minutu. Brzonogi Iker Muniain odlično je ispratio akciju po desnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << strani, ubacio se pred gol Selte i rutinski sa svega pet metara poslao loptu u mrežu.

U prvom minutu nadoknade prvog poluvremena. domaći tim je uspeo da izjednači. Beltran je bio sam na drugoj stativi i nije mu bilo teško da reaguje na jednu odbijenu loptu i zatrese mrežu.

Ipak, gosti iz Baskije stigli du do bodova golom u 54. minutu. Injaki Vilijams je sjajno utrčao pred gol po levoj strani, uputio je precizan šut po zemlji kraj golmana Selte Rubena Blanka i tako doneo pobedu svojoj ekipi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.