Izvor: MozzartSport.com, 19.Apr.2021, 10:10

Crno-beli oprezni pred polufinale Kupa: Lalatović zna da motiviše igrače pred meč sa Partizanom

Klub iz Humske spreman za susret u Novom Sadu

Nakon praktično izgubljene šampionske trke i činjenice da će i četvrtu sezonu završiti bez superligaškog trofeja, Partizan ka Kupu Srbije gleda kao spasu sezone, šansi da sezonu ipak završi trofejem, a prvi od preostala dva koraka na putu do cilja crno-bele očekuje u sredu na gostovanju Vojvodini. Susret sa Novosađanima iz te perspektive za izabranike Aleksandra Stanojevia nosi sa sobom imperativ pobede, a takvo gledište >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << deli i Saša Zdjelar, vezni fudbaler crno-belih.

"Pred ovakve utakmice se nikada ne iskače pred rudu, niti smo mi ekipa koja je ikada davala pompezne najave. To nije naš stil ni tokom prvenstva, a ni sada. Utakmice u Kupu su uvek posebne jer se igra na ispadanje i u kojoj svaka sekunda odlučuje, što smo videli i u derbiju", izjavio je Zdjelar.

Poseban motiv za klub iz Humske predstavljaće činjenica da je prethodne sezone upravo od Vojvodine poražen u finalu Kupa Srbije, što je ujedno i razlog za dodatni oprez pred izlazak na megdan četi Nenada Lalatovića.

"Vojvodina ima dobar tim, trenera koji zna kako da motiviše igrače, a posebno pred meč sa nama. Igrali smo sa njima i u Kupu i u prvenstvu i jedina poruka je da nema opuštanja. Za sve ostalo će teren biti merilo. Vrlo smo svesni ozbiljnosti utakmice, gostujućeg terena i spremamo se ozbiljno, kao i za svaki meč", rekao je Zdjelar.

Polufinalni susret između Vojvodine i Partizana zakazan je za sredu od 19.05 časova, dok će drugo polufinale u kojem učestvuju Crvena zvezda i Radnik biti odigrano dva sata ranije.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.