Izvor: MozzartSport.com, 17.Feb.2021, 00:20

Crni lavovi na prekretnici: Pobeda vredna četiri boda ili ostanak na dnu

Tim iz Gvadalahare pred nemogućom misijom

Crni lavovi otvorili su takmičarsku godinu u drugom rangu meksičkog fudbala rezultatima ispod očekivanja, te sa tri boda iz pet kola novi izazov i večerašnje gostovanje Korekaminosu (02.05) dočekuju sa imperativom pobede.

Dva poraza i tri remija posle pet kola tima iz Gvadalahare brzo bi mogla da odu u zaborav ukoliko na večerašnjem gostovanju na stadionu Marte Gomez uspeju da stignu do pobede. Motiv više svakako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je specifičan način bodovanja u ovom rangu takmičenja i činjenica da pobeda na strani nosi četiri boda. Upravo iz ovog razloga Crni lavovi bi mogli da trijumfom u predstojećem kolu preskoče više od polovine rivala i sa dna tabele se presele u gornji dom.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Glavnu prepreku za goste predstavljaće vrlo loša efikasnost u prethodnim susretima i samo dva gola u pet kola i činjenica da su se u dosadašnjih 450 minuta u strelce upisali samo Alehandro Huerta i I Daniel Garsija, a na rezultate ispod očekivanja uticali su i kadrovski problemi prethodnih nedelja, odnosno povreda Žezusa Gonzalesa ili suspenzije Romarija Hernandeeza koji je već stigao da dva puta zaradi crveni karton.

Sa druge strane, domaćin kojeg sa klupe predvodi Roberto Hernandez, strateg koji je umeće dokazao na kormilu Monarkas Morelije, sve bodove u dosadašnjem delu šampiona ta osvojio je upravo na svom terenu. Korekaminos je u tri duela na svom terenu zabeležio dve pobede i remi, te se nada da će niz dobrih rezultata nastaviti i protiv fenjeraša. Posebnu pažnju gostujući defanzivci moraće da posevete Alberto Alvaradu Morinu koji je sa dva pogotka protiv Kankuna (3:0) i golom u susretu sa Mineirosom (1:1) praktično sam doneo klubu četiri od sedam osvojenih bodova.

Na strani domaćina je i tradicija s obzirom na to da je poslednji put jedan od večerašnjih rivala ceo plen na strani osvojio 2017. godine kad je Korekaminos upisao minimalnu pobedu (1:0) na gostovanju u Gvadalahari, dok su Crni lavovi poslednji put bodove sa stadiona Marte Gomez odneli u avgustu 2016. godine.

MEKSIKO 2 - 6. KOLO

Sreda

02.05: (3,10) Pumas Tabasko (3,00) Kimarones (2,35)

04.05: (1,93) Korekaminos (3,30) Leones Negros Gvadalahara (3,80)

23.55: (1,42) Kelaja (4,10) Kankun (7,50)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.