Crna Gora bez Jovetića na Srbiju, ima još problema

Izvor: Mondo, 08.Nov.2018, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora bez Jovetića na Srbiju, ima još problema

Fudbalska reprezentacija Crne Gore definitivno neće istrčati u najjačem sastavu protiv "orlova" i Rumunije u Ligi nacija.

Ljubiša Tumbaković ima mnogo problema oko sastava reprezentacije Crne Gore pred dva duela u Ligi nacija - protiv Srbije 17. novembra u Beogradu, i Rumunije, tri dana kasnije u Podgorici.

Nikola Vukčević sigurno neće nastupati na tim mečevima pošto mu je zabranio Levante, a dve odlučujuće utakmice u grupi 4 Lige C će preskočiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i Stevan Jovetić, dok su Stefan Savić i Filip Stojković pod znakom pitanja.

Dvadesetdevetogodišnji Jovetić je na utakmici 3. kola Lige šampiona, 24. oktobra, protiv Briža povredio butni mišić, i sve su prilike da se neće oporaviti za utakmice sa "orlovima" i "balkanskim trikolorima".

"Gotovo sigurno ne možemo da računamo na Jovetića", rekao je selektor Ljubiša Tumbaković, nakon što je saopštio spisak od 27 igrača na koje računa za predstojeće utakmice.

Sa druge strane desni bek Crvene zvezde, 25-godišnji Filip Stojković, u istorijskom trijumfu protiv Liverpula (2:0) povredio je zglob i izašao je iz igre u 59. minutu.

Na snimku rentgenom je potvrđeno da mu nije pukao zglob, pa će rezultati magnetne rezonance dati pravu dijagnozu. Obično, pauza kod sličnih povreda je nedelju dana ili dve, pa je nastup defanzivca crveno-belih pod znakom pitanja na mečevima sa Srbijom i Rumunijom.

Neizvesno je i da li biti spreman da zaigra i sjajni štoper Atletiko Madrida Stefan Savić, bez koga Crna Gora praktično ne može!

Dvadesetsedmogodišnji Mojkovčanin je propustio meč protiv Borusije Dortmund u Ligi šampiona ove nedelje, neće igrati ni u subotu protiv Atletik Bilbaoa, ali je najavio dolazak na pripreme reprezentacije, pa će imati nekoliko dana da sanira povredu.

Optimizam da će Stojković i Savić igrati postoji, što nije slučaj sa Jovetićem i Vukčevićem…

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

SOKOLOVI SKRESANIH KRILA U BEOGRADU: Crna Gora bez glavnih aduta na meču sa Srbijom u Ligi nacija

Izvor: Kurir, 08.Nov.2018

Reprezentacija Crne Gore biće žestoko oslabljena u Beogradu na meču Lige nacija protiv Srbije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.