Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2021, 10:34

Čović o povratku publike: Možda bi vakcinisani mogli da gledaju plej-of

“Ali to ne zavisi od nas”, poručio prvi čovek crveno-belih

Crvena zvezda se posle pobede u Ljubljani nad Cedevita Olimpijom, kao i porazom Budućnosti od Mornara, našla u situaciju da ukoliko slavi nad Krkom i Zadrom u poslednja dva kola ABA lige, krene u plej of sa prvog mesta. Bila bi to nesumnjivo velika prednost za srpskog šampiona u doigravanju regionalnog takmičenja.

Posebno, ako bude imala prednost “pravog” domaćeg terena. Predsednik crveno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Nebojša Čović najavio je, gostujući u jutarnjem programu TV Prva, da bi pojedini navijači mogli da zauzmu mesto u hali tokom polufinalalne i potencijalne finale serije.

“Radimo na tome, ali to ne zavisi od nas. Ako se broj vakcinisanih povećava, onda možda možemo da imamo i malo drugačiji model. Ako smo vakcinisani, možemo li doneti i potvrdu na utakmicu, možda i PCR test, pa da vidimo da li možemo da vratimo deo publike”, rekao je Nebojša Čović.

 Crvena zvezda meč protiv Krke igra u utorak od 18.30 časova u Novom Mestu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Čović o povratku publike u dvorane: Sa potvrdom o vakcini i PCR testom na utakmice

Izvor: OkRadio.rs, 20.Apr.2021

Zbog pandemije korona virusa već duže vreme nema publike na stadionima i u halama, a o povratku se priča kada god brojke počnu da deluju stabilnije. Gostujući u jutarnjem programu TV Prva o toj temi govorio je i Nebojša Čović.   Da li će biti možda publike u plej-ofu ABA lige?   "Radimo...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.