Čović: Grom poslao Božiju poruku, i on je s nama

Izvor: Mondo, 17.Jun.2019, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Grom poslao Božiju poruku, i on je s nama

Predsednik Zvezde obratio se navijačima na Malom Kalemegdanu posle odbrane titule.

Foto: MN Press

Crvena zvezda mts osvojila je titulu pobedom protiv Partizana i tradicionalno je proslavila podizanje šampionskog pehara sa svojim navijačima, na Malom Kalemegdanu.

Na proslavi se pristalicama obratio i prvi čovek kluba, Nebojša Čović i na početku čestitao igračima i stručnom štabu.

"Drago mi je da se večeras vidimo, osvojili smo petu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << titulu zaredom, osvojili smo Superkup, ABA ligu, imamo sjajnu sezonu iza nas, zahvaljujući treneru, stručnom štabu i svim ovim sjajnim momcima ovde. Naravno, nešto smo i mi malo radili oko toga".

Potom je govorio i o prekidu derbija zbog nevremena i udara groma, nakon kojeg je krov "Pionira" počeo da prokišnjava. U tome je video simboliku.

"Grom je poslao Božiju poruku, a to znači da je i Bog uvek na strani pravednika. I on je našoj strani".

Čović je na kraju zahvalio navijačima na podršci i pozvao Odža da otpeva poznatu narodnu pesmu koja je bila posebno popularna među navijačima Zvezde od finala protiv Budućnosti.

Izvor: Kurir

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.