Izvor: MozzartSport.com, 24.Jun.2021, 05:14

Čovek koji može sve! Tre Jang sa 48 poena uništio Bakse, Atlanta napravila brejk u finalu Istoka (VIDEO)

Bogdan Bogdanović ubacio svega četiri poena, ali srećom po Hokse, Baksi nisu uspeli da pronađu rešenje za njihovog plejmejkera - 116:113

Kada naspram sebe imate ovako raspoženog Trea Janga onda vam nema spasa. To je na svojoj koži osetio Milvoki, koji nije uspeo da odbrani domaći teren na otvaranju finalne serije na Istoku. Sjajni plejmejker Atlante ubacio je 48 poena u protivnički koš i na taj način bio direktno zaslužan za veliki brejk Hoksa - 116:113.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />Atlanta je u ovom meču upravo imala ono što joj je bilo najpotrebnije, a što je sa druge strane nedostajalo Baksima. Igrača koji ključa od samopouzdanja, rešava ključne poene, donosi prave odluke, razigrava ostatak ekipe. Tre Jang je prosto bio nezaustavljiv i dominantan u svim segmentima igre. Meč je okončao sa dabl-dabl učinkom, pošto je imao i 11 skokova. Svemu tome pridodao je i sedam skokova.

Srpski as Bogdan Bogdanović bio je potpuno van ritma tokom meča, pa je za 28 minuta na parketu uspeo da ubaci tek četiri poena, uz tri skoka i dve asistencije.

Uskoro opširnije...

https://t.co/ZP2PnSlTeJ pic.twitter.com/C852gGg2YQ

https://t.co/ZP2PnSlTeJ pic.twitter.com/C852gGg2YQ

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.