Ćiro Ferara: Maradona antijunak koji je postao najbolji ikad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2020, 19:38

Ćiro Ferara: Maradona antijunak koji je postao najbolji ikad

Maradona nije bio heroj, heroji su savršeni i ne prave greške. Dijego je bio antijunak, ali je uprkos svim slabostima postao najbolji ikad, izjavio je nekadašnji italijanski reprezentativac i Maradonin saigrač iz Napolija Ćiro Ferara.

"Maradona je najviše grešio na svojoj koži. Uvek je govorio da ne želi da bude primer i slažem se s njim", rekao je Ferara u razgovoru sa Kristijanom Vijerijem u emisiji " BoboTV " na aplikaciji " Twich ".

Sve me ovo pogodilo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ovo su teški trenuci. Svi smo toliko tužni zbog onoga što se dogodilo, ali uveren sam da je Dijego otišao mirno, dodao je Ferara.

"Odrastao sam s njim, za njega me vežu nezaboravna sećanja. On mi je bio prijatelj i uvek sam ga branio, platio je za svoje greške," kazao je Ferara i konstatovao kako je Maradona imao "ludu glavu".

"Nešto poput Antonija Kasana, možda bi se dobro i slagali," zaključio je Ferara.

Ferara je u prvi tim Napolija ušao 1984. godine, baš kada je Maradona stigao iz Barselone, zajedno su igrali sedam godina i osvojili dve titule u Seriji A, Kup UEFA, Kup Italije i Superkup.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Maradona je grešio na svojoj koži " i platio je"

Izvor: B92, 30.Nov.2020

Maradona nije bio heroj, heroji su savršeni i ne prave greške. Dijego je bio antijunak, ali je uprkos svim slabostima postao najbolji ikad...Ovo su reči njegovog bivšeg saigrača iz Napolija i velikog prijatelja Čira Ferare...Maradona je nedavno preminuo u 60. godini od srčanog udara i ceo fudbalski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.