Izvor: MozzartSport.com, 12.Jul.2020, 11:43

Cirkus u Rumuniji: Tri puta šutirali jedan penal i tri puta promašili (VIDEO)

Ludnica na meču Petrolul - Rapid

Fudbalska tema broj 1 danas u Rumuniji, a širi se i po kontinentu je utakmica – druge lige.

U plej-ofu za promociju u najviši rang sastali su se Petrolul i Rapid, a bruji se o cirkusu na terenu koji se događao od 65. do 73. minuta.

Valja istaći da su gosti iz Bukurešta već u 28. minutu ostali sa igračem manje, jer je isključen Lazar. A, onda je sudija procenio da to nije dovoljno Petrolulu, pa je najpravio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << čist cirkus sredinom drugog poluvremena.

Dosudio je penal za domaćina, koji je golman Popa odbranio. Ali, arbitar je procenio da se golman Rapida kretao po liniji, pa je presudio da se jedanaesterac ponovi. Petrolul je promenio izvođača, ali je i njegov šut Popa odbranio!

Kada je sudija ponovo procenio da je golman Rapida pre vremena izašao s linije i da penal morao da se još jednom ponovi, Popa je poludeo i dobio crveni karton! Zato je Rapid morao da napravi dodatnu izmenu, pa je Tataru stao na gol.

Ni treća nije bila sreća za Petrolul, lopta je sa bele tačke odletela preko prečke. Ostalo je 0:0, Rapid je uspeo da se odbrani sa devetoricom, pa čak i da stvori šansu za pobedu, koju nije iskoristio. Možda bi bilo pravedno da jeste, možda i preterano...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.