Cirkus u Brazilu: Mole se da Nejmar slomi nogu – ne zaslužuju ga FOTO

Izvor: B92, 26.Nov.2022, 13:23

Cirkus u Brazilu: "Mole se da Nejmar slomi nogu – ne zaslužuju ga" FOTO

Brazilski krilni napadač Rafinja na Instagramu je kritikovao navijače iz Brazila koji se, kako kaže, mole da Nejmar polomi nogu.

Nejmar je na utakmici protiv Srbije zadobio povredu članka i zbog toga će propustiti ostatak grupne faze Mundijala.

Prva zvezda Brazila voljena je u domovini, ali ima i onih kritičara koji ga ne vole i koji su likovali što se povredio na utakmici protiv Srbije.

Rafinju, koji pokriva ofanzivnu desnu stranu terena, to je iznerviralo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i na Instagram "storiju" je napisao:

"Navijači Argentine tretiraju Mesija kao Boga. Portugalski navijači doživljavaju Ronalda kao kralja. Brazilci se mole da Nejmar slomi nogu. Najveća greška Nejmarove karijere je što je rođen u Brazilu. Ova zemlja ne zaslužuje njegov talenat“, napisao je Rafinja na društvenoj mreži.

Između ostalog i Nejmar se oglasio na Instagramu napisavši da se nada da će uz pomoć Boga biti spreman da zaigra nekada u toku šampionata.

* Nejmar se oglasio – "neprijatelji" Srbi i "sin svemogućeg Boga"?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.