Lejkers – Klipers prvi meč posle smrti Brajanta – cene karata skočile u nebo

Izvor: B92, 27.Jan.2020, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejkers – Klipers prvi meč posle smrti Brajanta – cene karata "skočile u nebo"

Karte za Los Anđeles Lejkerse su višestruko poskuplele nakon smrti Kobija Brajanta.

Brajant je poginuo u helikopterskoj nesreći u nedelju uveče u blizini Los Anđelesa zajedno sa 13-godišnjim ćerkom Đijanom.

Lejkersi će prvi meč posle smrti najboljeg strelca u svojoj istoriji odigrati u svom Stejpls centru u utorak (sreda 4h po našem) protiv gradskog rivala Klipersa.

Na sajtovima za kupovinu karata cene ulaznica za ovu utakmicu su "skočile u nebo".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Još pre Brajantove smrti je vladalo veliko interesovanje za "Bitku za Los Anđeles", a emotivni momenat je na to dodatno uticao.

Najjeftinije ulaznice za ovaj meč na najvišem nivou "Stejpls centra" koštaju skoro 1.000 dolara, tri puta više nego što su vredele za prethodni meč Lejkersa na svom parketu protiv Portlanda.

Niži nivoi "Strejpls centra" koštaju između 4.600 i 11.460 dolara.

Lejkersi nisu zvanično objavili na koji način će odati počast tragično preminuloj legendi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.