Čelsijeva trka sa vremenom, 200 miliona za januar, pet igrača na meti!

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2018, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsijeva trka sa vremenom, 200 miliona za januar, pet igrača na meti!

Čelsi želi da pretekne FIFA i pre kazne se pojača, spisak postoji, Sari napravio i alternative, videćemo šta će od svega biti. U klubu se pomirili sa kaznom...

Čelsi se pomirio sa kaznom, naime, očekuju da će od leta morati da pauziraju dve godine, kada su transferi u pitanju.

Spremili su navodno 200 miliona funti za igrače, kako bi u januaru kupili sve što im je potrebno i na taj način preduhitrili FIFA.

Prvo pojačanje je manje-više poznato, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pisali smo juče o tome, a ko bi još mogao da pojača "Plavce"?

Sari veruje da su mu potrebna ojačanja na bokovima, i dalje je meta Albanac Hisaj koji ima klauzulu od 50 miliona evra, a sličan novac bi mogao da bude uložen i u Aleksa Sandra koji je bio i Konteova meta.

Pitanje je međutim, da li bi Juve pristao da u januaru proda igrača koga bi se oslobodili, samo ako uspeju da privole Marsela iz Reala, što je nemoguća misija na zimu.

Sari je navodno napravio plan "B", po kome bi talentovani Emerson iz Atletiko Mineira koji je desni bek bio alternativa umesto Hisaja, a, ako Dortmund ipak odbije ponudu za Amerikanca Pulišića, Čelsi bi probao da dovede Nabila Fekira iz Liona za sumu od oko 70 miliona evra.

Ono što bi trebalo da bude sigurno je povratak Nejtana Akea iz "Trešnjica" zbog klauzule koju ima, čime bi bio rešen eventualni problem sa štoperima, pošto Sari ne veruje baš Kristensenu.

Čelsi će imati pravo da prodaje, pa se očekuje da nekoliko fudbalera poput Fabregasa i još nekolicine starijih igrača mogli da napuste klub...

U svakom slučaju, potrebna su najmanje pet igrača, bekovi, štoper, jedan spoljni fudbaler u ofanzivi, kao i klasičan napadač, mada ovo poslednje i nije prioritet, veruje se da Sari smatra da se Morata probudio i da su on i Žiru dovoljni...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.