Čelsi ubedljiv, Sari utakmicu nazvao ružnom! A ko je spreman da eksplodira u nastavku sezone?

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2018, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi ubedljiv, Sari utakmicu nazvao ružnom! A ko je spreman da ''eksplodira'' u nastavku sezone?

Trener fudbalera Čelsija Maurisio Sari rekao je danas da nije u potpunosti zadovoljan svojom prvom utakmicom u Premijer ligi i pored toga što je njegova ekipa slavila protiv Hadersfilda.

Fudbaleri Čelsija pobedili su danas u gostima Hadersfild sa 3:0, u utakmici prvog kola Premijer lige.

"Nisam potpuno zadovoljan. Danas smo pobedili zbog individualnih kvaliteta, ne zbog taktike. Utakmica je bila ružna na momente, fizička i prilično teška, ali su se momci izvukli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz svega s velikim karakterom", rekao je Sari za britanske medije.

Sari je naveo da njegova ekipa u ovom momentu nije na "vrhu svog potencijala".

"Neki igrači su stigli pre nedelju dana, neki pre tri ili četiri tako da naša predsezona počinje sada i moramo da ubrzamo neke stvari", rekao je Sari.

Golman Kepa Arisabalaga debitovao je danas na golu Čelsija.

"Doveli smo odličnog golmana da zameni takođe jednog sjajnog golmana. Mislio sam da nije u redu da držimo Kurtou protiv njegove volje. Doveli smo mladog Matea Kovačića koji je spreman da eksplodira, takođe i Žoržinja", rekao je Sari.

Čelsi u narednom kolu Premijer lige očekuje prvi veliki derbi, kada će na svom terenu dočekati Arsenal.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.