Čelsi spušten na zemlju, Sari besan, klub hitno reaguje u januaru!

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2018, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi spušten na zemlju, Sari besan, klub hitno reaguje u januaru!

Nema im druge, moraju da dovedu igrače, limiti su jasni nakon poraza od Totenhema...

Prvi poraz Čelsija je pokazao nekoliko stvari, makar tako tvrde mediji u Engleskoj.

Prvo, da Čelsi nema plan, kada Žorginjo igra loše, Totenhem je uspeo u nameri da ga uguši.

Drugo, odbrana je kriminalna.

"David Luiz nije štoper, malo su ih zavarale igre na početku, ali ovo je očekivano", izrekao je presudu Rio Ferdinand.

"Odbrana je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bila kriminalna", kaže Sari koji je ljut na svoje igrače. On traži da klub reaguje, učini sve da dovede štopera odmah u januaru, Rugani iz Juventusa je i dalje prva želja, ali šanse su male da će ga Juve pustiti.

Ima nekih alternativa, ali čini se da ni klub nema jasnu ideju, osim da na leto vrati Nejtana Akea iz Bornmauta.

Katastrofalna partija Morate, posledica je naravno igre i veznog reda, ali statističari su izneli neverovatan podatak, Španac je više puta bio u ofsajdu ove sezone od čitavog tima Bornmauta!

Ali, napadača nema na vidiku, pominje se ponovo Iguain na leto, ako se vrati u Juventus, odnosno Milan ne otkupi ugovor, no rešenje je potrebno za januar. Da li je to Turčin Under iz Rome, koji nije klasičan napadač, ili bi eventualno "Plavci" mogli da pokušaju da menjaju Moratu za Pulišića, ili čak Džeka, jasno je da su u januaru te transfer opcije ograničene. Recimo, Amerikanac nije napadač, a nad klubom visi zabrana transfera od dve godine. Zbog toga će svi pojačati cene u januaru, ovaj tim nije dovoljno dobar da se bori za titulu, a ako zaista budu kažnjeni, bez mogućnosti da dovode igrače, biće u još goroj poziciji.

Januar će biti ključ, jedan poraz, jasno ne znači ništa, ali je pokazao limite koje Čelsi ima u odnosu na Mančester Siti i Liverpul...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sari nezadovoljan, da li je zbog ovoga izgubio od Totenhema?

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2018

Čelsi je doživeo prvi poraz u ligi...Čelsi je doživeo poraz i tako su samo Liverpul i Mančester siti ostali neporaženi u ligi. Totenhem je zaista bio bolji i zasluženo slavio sa 3:1...Ono što je vrlo zanimljivo, od kako je Sari seo na klupu Čelsija, oni su izgubili samo dve utakmice, protiv...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.