Čelsi sprema 150 miliona evra za štopera

Izvor: B92, 23.Sep.2021, 23:15

Čelsi sprema 150 miliona evra za štopera

Čelsi je ovog letnjeg prelaznog roka pokušao da dovede Džulsa Kundea iz Sevilje, ali nije uspeo, pa se već kuje plan za sledeće leto.

U pitanju je defanzivac Juventusa Matijs de Liht koga Tomas Tuhel veoma ceni i voleo bi ga za "stuba odbrane" od naredne sezone.

Međutim, problem leži u tome što Holanđanin ima ugovor sa "starom damom" do 2024. godine i otkupnu klauzulu koja nije mala.

U pitanju je cifra od 150.000.000 evra koliko je, prema navodima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Dejli Mejla", Čelsi spreman da plati.

Navodi se i da dosta toga zavisi od Antonija Ridigera hoće li produžiti ugovor, a poslednje informacije kažu da je to odbio i da će narednog leta otići kao slobodan igrač.

Rezervne varijante za De Lihta su ponovo Džuls Kunde, kao i Niklas Zile iz Bajerna, te Markinjoš iz Pari Sen Žermena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.