Čelsi čeka Sarija, gleda ka dvojici selektora! Navijači besni!

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2018, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi čeka Sarija, gleda ka dvojici selektora! Navijači besni!

Nema i dalje dogovora sa Napolijem, pojavila se dva nova imena, Roman Abramovič želi da sačeka. Navijači posle sinoćnjeg meča jednoglasni, ne žele da vide Kontea ni sekundu više na klupi...

Stvari se odvijaju sporo, čak previše sporo, priča se da je Čelsi izgubio Lemara od Atletika, upravo zbog neizvesnosti vezane za novog menadžera. Sa druge strane, Abramovič još nije odlučio, Napoli postavlja uslove, pa je dovođenje Italijana na klupu i dalje nego što bi navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << želeli.

Ona prva opcija je definitivno otpala, naime još jednom su kontaktirali Luisa Enrikea, on je tražio 16 miliona po sezoni i jasno je da su tu pregovori završeni pre nego što su počeli.

Ali, pojavila su se dva imena, selektori Brazila i Argentine. Naime Tite i Sampaoli bi mogli da budu legitimne mete, mada to znači da bi trebalo čekati polovinu jula. U stvari, moguće je da bude napravljen dogovor, za razliku od onog Lopetegija i Reala ostane u tajnosti, a da Čelsi krene u transfer kampanju.

No, za sada, Sari je prvi izbor, videćemo hoće li Napoli popustiti.

Varijanta po kojoj bi Konte ostao na klupi je nerealna. Osim što je u svađi sa upravom, navijači su besni.

Na Italijana se srušila lavina kritika posle jučerašnje utakmice između Španije i Portugala. Zaista je teško objasniti njegovo odricanje od Dijega Košta i dovođenje Morate.

Brazilac koji predvodi napad Španije je od odlaska u Atletiko i debija ovog proleća pokazao da je klasa, nastavio je da teroriše odbrane na Mundijalu, a sa druge strane "Plavci" ne znaju šta bi sa Moratom koji je najskuplje pojačanje u istoriji kluba.

I dalje se pominje razmena za Iguaina, ali teško da će Juventus na to pristati...

Bilo kako bilo, bes navijača i ne brine Kontea, čeka da ga smene, da uzme 12 miliona evra, biće to lep jednogodišnji odmor, tim pre što nema neke opcije u ovom trenutku.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.