Celo Ostrvu se obrušilo na Sarija zbog njega, sada je završio sezonu!

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2019, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Celo Ostrvu se obrušilo na Sarija zbog njega, sada je završio sezonu!

Veliki udarac sa Čelsi u ključnom trenutku.

Fudbaler Čelsija Kalum Hadson Odoi završio je sezonu, pošto je pokidao ahilovu tetivu tokom utakmice sa Barnlijem u Premijer ligi.

Čelsi je sinoć odigrao nerešeno 2:2 sa Barnlijem, a 18-godišnji fudbaler povredio se u 41. minutu utakmice.

On je rekao da je razočaran što je na ovaj način završio sezonu, ali da će naporno raditi i pokušati da se vrati jači u sledećoj sezoni.

Hadson Odoi odgrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je 24 utakmice ove sezone, a za reprezentaciju Engleske debitovao je u martu.

On će propustiti tri poslednje prvenstve utakmice u kojima će Čelsi pokušati da se izbori za plasman u Ligu šampiona. Takođe, Čelsi će u polufinalu Lige Evropa igrati protiv Ajntrahta iz Frankfurta, a prva utakmica na programu je 2. maja.

Britanski mediji preneli su da će Hadson Odoi napustiti Čelsi zbog male minutaže, ali je on počeo četiri od šest poslednjih utakmica. Trener Čelsija Mauricio Sari rekao je prošlog meseca da očekuje da će Hadson Odoi ostati na Stamford Bridžu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.