Čelnici FSS i Ministarstva sporta posetili Staru Pazovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2009, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelnici FSS i Ministarstva sporta posetili Staru Pazovu

STARA PAZOVA - Čelnici Fudbalskog saveza Srbije i Ministarstva omladine i sporta obišli su danas Staru Pazovu, gde su počeli pripremni radovi za izgradnju Nacionalnog fudbalskog trening centra.

Predsednik FSS Tomislav Karadžić podsetio je da u budžetu za izgradnju srpske kuće fudbala i dalje nedostaje četiri miliona evra, ali da će ove, a najverovatnije sledeće godine njegova organizacija iz sopstvene kase izdvojiti po milion i tako prepoloviti minus.

"Uveren >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sam da zastoja neće biti i da će se već sledeće jeseni u Staroj Pazovi kotrljati bubamara", rekao je Karadžić novinarima.

Karadžić je kazao i da mu je ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić obećao da će izgraditi sve pristupne puteve.

Mrkonjić je, prema rečima generalnog direktora CIP-a Milutina Ignjatovića, obećao i novčanu donaciju od 500.000 evra.

CIP će besplatno obezbediti nadzor nad gradilištem, koje se prostire na 12 hektara, a na kome će radovi zvanično početi krajem meseca.

Ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković navela je da su čelnici Stare Pazove i FSS-a primer drugim opštinama i granskim savezima kako treba da se radi.

"Ovaj projekat će generisati i nova radna mesta cele opštine... FSS će takođe dobiti svoju kuću i neće morati da troši novac za iznajmljivanje objekata. Ovo je velika investicija u budućnost. Lako je pomoći onima koji su spremni da sami sebi pomognu", rekla je Samradžić Marković.

Predsednik opštine Stara Pazova Goran Jović istakao je da je ponosan što je dogovor o izgradnji postignut tako brzo.

"Prvi put smo o ovom projektu razgovarali 6. novembra prošle godine, a već sledećeg meseca je potpisan ugovor. Ni u mnogim sređenijim evropskim zemljama procedura ne bi išla brže", kazao je Jović i složio se da će opština Stara Pazova dobiti mnogo izgradnjom kuće fudbala na njenoj teritoriji.

"Kada vidim koliko ljudi sada ovde ima, koliko novinara, mogu samo da se zapitam šta će biti kada sve bude počelo da funkcioniše. Moraćemo da izgradimo još par hotela", kazao je kroz osmeh Jović, čija je opština ustupila zemljište FSS-u.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čelinici FSS i ministarstva sporta posetili Staru Pazovu

Izvor: NaDlanu.com, 02.Sep.2009

BEOGRAD, 2. septembra 2009. (Beta) - Čelnici Fudbalskog saveza Srbije (FSS) i Ministarstva omladine i sporta obišli su u sredu Staru Pazovu, gde su počeli pripremni radovi za izgradnju Nacionalnog fudbalskog trening centra. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

FSS obišao Staru Pazovu (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 03.Sep.2009, 00:36

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije (FSS) i Ministarstva omladine i sporta obišli su Staru Pazovu, gde su počeli pripremni radovi za izgradnju Nacionalnog fudbalskog trening centra.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.