Čekajući Iska, Anćeloti bacio oko na bivšeg vezistu Reala!

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2020, 19:21

Čekajući Iska, Anćeloti "bacio oko" na bivšeg vezistu Reala!

Nekadašnji i sadašnji fudbaleri kraljevskog kluba sve popularniji na Gudisonu.

Menadžer Evertona Karlo Anćeloti priznao je da bi voleo da ponovo sarađuje sa nekadašnjim vezistom Real Madrida Samijem Kedirom.

Na reči odlazećeg fudbalera Juventusa da mu je san da zaigra u Premijer ligi vrlo lako se došlo do zaključka da bi Everton bio realna opcija.

Tim pre što bi najbrže došlo do prilagođavanja u radu trenera sa kojim je radio na Santjago >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Berabeuu.

"Imam lepa sećanja sa njim u Realu. On je veliki profesionalac. Voleo bih da ponovo sarađujem sa njim, ali on nije jedina želja" - rekao je Anćeloti.

Sve je jasnije da ćemo vrlo brzo gledati Kediru u Premijer ligi pošto mu ugovor sa Juventusom ističe več u junu, pa je od januara slobodan da pregovara sa drugim klubovima.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.