Čaušić: Bolji smo, svi očekuju pobedu, ali to je derbi

Izvor: N1 televizija, 21.Sep.2018, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čaušić: Bolji smo, svi očekuju pobedu, ali to je derbi

Fudbaler Crvene zvezde Goran Čaušić ističe da će u večitom derbiju slaviti ona ekipa koja pokaže više želje i borbenosti.

Crveno-beli gostuju Partizanu u nedelju od 19 časova u 158. večitom derbiju.

"Očekujem težak, borben meč. Pobediće tim koji bude imao više želje. Imamo bolju ekipu od Partizana, svi očekuju da ćemo pobediti, ali derbi je posebna utakmica. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Teško je predvideti tok i ishod", kaže vezista Zvezde za klupski sajt.

Srpski šampion u meč sa crno-belima ulazi posle utakmice sa Napolijem u Ligi šampiona (0:0).

"Ima vremena za odmor, a i posedujemo dosta kvalitetnih igrača, adekvatne zamene za umorne igrače. Ko god bude na terenu neće se osetiti razlika".

Za Čaušića, koji je ponikao u Zvezdinoj školi, predstojeći duel biće debi u večitom derbiju.

"Veoma sam uzbuđen. Igrao sam derbije u mlađim kategorijama, ali sa nestrpljenjem očekujem ovaj. Imamo pet bodova prednosti i ako pobedimo bili bismo blizu odbrane titule", zaključio je Čaušić.

Zvezda posle sedam utakmica ima maksimalan 21 bod i nalazi se na vrhu tabele, Partizan je drugi sa dva manje i utakmicom više.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pavkov "zapretio": "Sanjam gol protiv Partizana, to je nešto posebno!"

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2018

U nedelju nas očekuje najveća utakmica u srpskom fudbalu...Fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov izneo je svoja očekivanja pred predstojeći Večiti derbi sa Partizanom u intervjuu za Informer......."Neka bude isti scenario kao u martu u Nišu, kada sam postigao gol Partizanu za pobedu. Očekujem da...

Nastavak na Sportske.net...

ANKETA: Izaberite Zvezdin tim za 158. večiti derbi

Izvor: MozzartSport.com, 22.Sep.2018, 09:46

Čak su i u Partizanu potencirali dubinu tima Crvene zvezde. Dubinu koju joj je pružio za srpske uslove neverovatni letnji profit. I odluka uprave da dobar deo novca reinvestiraciju u ekipu. Videlo se to u uvodnim kolima, imao je Vladan Milojević luksuz da može da posle evropskih izazova odmori najbolje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.