Izvor: MozzartSport.com, 20.Jun.2021, 23:15

Čalhanoglu bliži ostanku u Milanu, samo da li će kuću zvati San Siro ili Meaca?

Inter će krenuti u napad na Turčina, tvrdi Đanluka di Marcio

Milan je dao Hakanu Čalhanogluu rok do 30. juna da prihvati ponudu od 4.000.000 evra po sezoni. Poput Đanluiđija Donarume, Turčin je viđen kao drugi fudbaler koji ovog leta napušta San Siro, ali usled nedostatka adekvatnih ponuda Čalhanoglu se našao na raskršću zbunjen i bez prave ideje gde će nastaviti karijeru.

Međutim, sada bi primamljivu ponudu mogao da dobije ni manje, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ni više nego od Intera koji bi da nervira gradskog rivala, a u isto vreme da iskoristi Čalhanogluov status slobodnog agenta. Konkretnih brojki još nema, ali budući da je Đanluka di Marcio najavio iznenađujući pokušaj Neroazura da privole ofanzivnog vezistu da ostane na najvećem stadionu u Italiji, deluje da bi stvar mogla da bude ozbiljna.

Naime, posle čitave situacije sa Kristijanom Eriksenom Inter je prinuđen da traži alternativu za ofanzivnog vezistu, a Čalhanoglu je vrlo ekonomična opcija.

Momak koji je večeras sa selekcijom Turske i zvanično ispao sa Evropskog prvenstva, je tokom pregovora sa Milanom možda malo precenio svoje mogućnosti verujući će se klubovi otimati za njegove usluge. ispostavilo se da je realnost bila jedino bogata ponuda katarskog Al Duhaila sa 8.000.000 evra godišnje. Novac možda jeste zadovoljio njegove apetite, ali ne i ozbiljnost fudbala koji se igra na bliskom istoku.

Od Intera bi dobio priliku da nastavi karijeru u Ligama petice, odnosno na tlu gde je prošle sezone u dresu Rosonera upisao četiri gola i deset asistencija. Pitanje je samo da li bi uspeo da se nametne kao starter u redovima šampiona Italije. Mada, šampionski tim bi ovog leta mogao da se rasporda kako bi se finansije dovele u red, pa bi upravo to mogao da bude razlog Interovog interesovanja za Čalhanogluom.

Možda je ostanak u Milanu najrealniji - videćemo samo da li će domaći stadion zvati San Siro ili Đuzepe Meaca?

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.