Čak 13.000 navijača Kelna želi u Beograd na meč sa Zvezdom

Izvor: Vesti-online.com, 14.Sep.2017, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čak 13.000 navijača Kelna želi u Beograd na meč sa Zvezdom

Oko 13.000 navijača Kelna trebovalo je ulaznice za utakmicu protiv Crvene zvezde u Beogradu u Ligi Evrope, otkrio je golman nemačkog tima Timo Horn.

Među pristalicama Kelna vlada velika euforija jer njihov klub posle 25 godina igra međunarodne utakmice, a čak 20.000 je htelo da uživo prati meč protiv Arsenala u Londonu.

- Naši navijači su veoma uzbuđeni zbog utakmica koje igramo u Ligi Evrope. Oko 20.000 ljudi je tražilo karte za utakmicu sa Arsenalom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a mogu da dobiju samo 2.000. Već sada je oko 13.000 navijača trebovalo karte za utakmicu protiv Crvene zvezde u Beogradu - rekao je golman Kelna Timo Horn, a prenosi UEFA.

Prema pravilima UEFA, gostujući navijači mogu da dobiju karte u količini od pet odsto kapaciteta stadiona Rajko Mitić, što iznosi oko 2.500. Utakmica između Crvene zvezde i Kelna igra se 7. decembra u poslenjem kolu H grupe Lige Evrope.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Beograd želi 13.000 navijača Kelna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Sep.2017

Oko 13.000 navijača Kelna trebovalo je ulaznice za utakmicu protiv Crvene zvezde u Beogradu u Ligi Evrope, otkrio je golman nemačkog tima Timo Horn...Među pristalicama Kelna vlada velika euforija jer njihov klub posle 25 godina igra međunarodne utakmice, a čak 20.000 je htelo da uživo prati meč...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.