ČUVENI TRENER PODRŽAO NOVAKA: I ja ću se vakcinisati samo pod jednim uslovom

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 15:54

ČUVENI TRENER PODRŽAO NOVAKA: I ja ću se vakcinisati samo pod jednim uslovom

Nikola Pilić jasan.

Bivši trener Novaka Đokovića, Nikola Pilić, podržao je svog nekadašnjeg učenika kada je u pitanju vakcinisanje protiv korona virusa.

- Slažem se sa njim i ima pravo na svoje mišljenje. Mora da se napravi prava vakcina, koja će biti testirana, pa tek onda da je ljudi dobijaju. Ja ću prvi da je uzmem, ako je ona pravo, sve ostalo je veliki rizik, i sa takvim stvarima ne smemo da se igramo. To je Nole u pravu, zašto bih uzimao nešto što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije sigurno. Mislim da će do kraja godine uspeti da se nađe adekvatna vakcina, jer vidim da Amerikanci, Nemci i Kinezi rade uveliko po tom pitanju i da su uložili milijarde u pronalaženju – istakao je Pilić za Kurir.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.