ČUVENA BOMBONJERA JE BILA U SUZAMA: Maradonina ćerka plakala, zvezda Sitija nije mogla da igra

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 08:56

ČUVENA BOMBONJERA JE BILA U SUZAMA: Maradonina ćerka plakala, zvezda Sitija nije mogla da igra

Odata počast legendarnom kapitenu.

Budući da se većina klubova u Evropi i na svetu oprostila od preminulog Dijega Armanda Maradone, na red je došla i "njegova" Boka Juniors! Tim iz Buenos Ajresa, za koga je El Pibe pričao da mu je, osim Napolija, bio sve i u kome je 1997. godine završio blistavu igračku karijeru!

Igrom sudbine, plavo-žuti su u Liga kupu, koji sada nosi ime po Maradoni, na Bombonjeri ugosti Njuels Old Bojs čije je boje Dijego, takođe, branio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre nego što je okačio "kopačke o klin".

Na tribinama nije bilo navijača, ali jeste veliki broj transparenata posvećeni Maradoni - dok su svi igrači Boke nosili retro dresove na kojima je pisalo samo "Maradona".

👏⚽🔟Así fue el minuto de silencio para #Maradona en el partido de #Newells vs #Boca. pic.twitter.com/YXPPfN2YDd

— Rosario3.com (@Rosariotres) November 29, 2020

Vezista gostiju Maksi Rodrigez je imao i specijalno dizajniranu kapitensku traku, dok napadač Boke Karlos Tevez nije bio u stanju da igra. Razlog - Dijegova smrt ga je i te kako slomila. Do te mere da je išao na sahranu svom idolu.

Navijača nije bilo, ali Maradonina porodična loža nije bila prazna. U njoj je, sa suzama u očima, od strane kamere "uhvaćena" ćerka Dalma koja bi posle meča trebalo da primi određene počasti.

Nakon što je istekao minut ćutanja, svi igrači na terenu su aplauzom odali počast Dijegu. Zatim je i Kolumbijac Kordona proslavio prvi gol na meču ispred Maradonine lože, dok je isti igrač u 20. povisio na 2:0.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.