Izvor: HotSport.rs, 03.Sep.2017, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUDNA DEŠAVANJA U IRSKOJ: Selektor O’Nil napao novinare – ‘Znate li šta ćemo da uradimo protiv Srbije?’

Irska se sinoć nije proslavila protiv Gruzije u Tbilisiju i to je bio razlog zbog kog su u konflikt ušli irski novinari i selektor Martin O’Nil.

Predstavnike ‘sedme sile’ iz zemlje ‘deteline’ zanimalo je zbog čega je njihov nacionalni tim delovao tako slabo u utakmici protiv Gruzije, gde je Irska izvukla ‘samo’ remi od 1:1.
– Zašto bih takve stvario delio sa vama? – besan je posle meča u Tbilisiju bio Martin O’Nil.
– Nešto drugo je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sada bitno. Znate li šta ćemo da uradimo protiv Srbije? Probaćemo da je pobedimo. Da ostavimo i srce i dušu na terenu. Jer, oni su tehnički bolji od nas, a mi ćemo uložiti sve što imamo da dođemo do bodova. Verujem da to možemo! – objasnio je svoj ‘plan’ selektor Iraca.
Irska sada mora da ide na pobedu protiv Srbije, dok bi ‘orlovi’ trijumfom u Dablinu došli na milimetarski korak od direktnog plasmana na Mondijal.
Defanzivac Stiven Vord smatra da je i dalje sve u rukama Irske.
– Potrebna nam je velika partija u utorak uveče. Moramo da odigramo za naše navijače, koji će sigurno napraviti sjajnu atmosferu. Ako pobedimo u preostala tri meča, idemo u Rusiju – rekao je Vord.
The post ČUDNA DEŠAVANJA U IRSKOJ: Selektor O’Nil napao novinare – ‘Znate li šta ćemo da uradimo protiv Srbije?’ appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.