CS:GO  Najavljen novi turnir u Rusiji vredan pola miliona!

Izvor: B92, 01.Sep.2017, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CS:GO " Najavljen novi turnir u Rusiji vredan pola miliona!

Posle uspešne organizacije u 2016. godini, ruska organizacija Epicenter je u svom novom promo videu najavila ponovno okupljanje najboljih svetskih ekipa!

U promo videu koji je Epicenter objavio na Tviteru, mogu se videti i skriveni logoi nekih timova koji će verovatno učestvovati na turniru. Zanimljiv način odabrala je ruska organizacija da nagovesti neke od učesnika takmičenja, a ti timovi su Astralis, FaZe i Gambit. Astralis i Gambit su drugi i treći na svetskoj rang listi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok je FaZe na šestom mestu. Epicenter kaže da je u videu skriven logo još jednog tima, ali još nisu zvanično potvrdili nečiji pogodak. Neki govore da vide fnatic, a neki SK, ali se još ne zna tačno.

Prošlogodišnji fond od 490 000 dolara ostaje skoro isti i na ovogodišnjem takmičenju, samo će se sada broj zaokrugliti na 500 000! Podsetimo, ekipa dignitas je uzela pehar prošle godine u VTB Ledenoj Palati, a sada je tim poznatiji kao North. Puno pohvala dobila je prošlogodišnja verzija Epicenter takmičenja, a nadamo se da će ove godine biti još bolje! Neki kažu da je upravo turnir ruskih organizatora bio najbolje CS:GO takmičenje prošle godine.

Naravno, očekuje se ponovno oglašavanje organizacije povodom još informacija, a svaku novost ćemo preneti i mi. Pogledajte i najavu u vidu spota:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.