CRVENI STIŽU JORGANDŽIJAMA: Simeoneov Atletiko u pokušaju da ukroti raspucani Liverpul

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2021, 10:33

CRVENI STIŽU JORGANDŽIJAMA: Simeoneov Atletiko u pokušaju da ukroti raspucani Liverpul

Očekuje se spektakl u prestonici Španije.

Fudbaleri Liverpula gostuju ekipi Atletiko Madrida u derbiju trećeg kola grupne faze Lige šampiona.

Raspucani su bili Englezi u prva dva meča. Najpre spektakl sa Milanom (3:2), a zatim i goleada protiv Porta (5:1), dok je Atletiko odigrao dosta tvrđe. Remi bez golova sa Portugalcima, a onda i fantastičan preokret protiv roso-nera (2:1).

Raspucani su bili izabranici Jirgena Klopa i u vikendu za nama, u kom su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "bacili petardu" na Stršljenove u okviru Premijer lige, a u poslednja četiri meča, Crveni su postigli čak 15 golova.

Atletiku večeras (21.00) u goste dolazi Liverpul, i biće to veoma ozbiljan ispit za odbranu domaćina, s pitanjem - kako uštopovati trio Salah - Mane - Firmino. Kvota na keca je 3,20, na iks 3,15, a na dvojku 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Liverpul.

Puleni Dijega Simeonea nisu istrčali na teren gotovo 20 dana, posle reprezentativne pauze nisu odigrali susret u La Ligi, ali i dalje su nošeni velikim trijumfom nad Barselonom (2:0) početkom oktobra.

Pretprošle sezone Liverpul i Atletiko su odigrali fantastičan dvomeč u osmini finala ovog takmičenja. Bila su to dva spektakla, u kojima je bolji bio španski predstavnik, a ni od ovog susreta se ne očekuje manje uzbuđenja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.