CRVENI ĐAVOLI SE SPASILI, MAKAR NA KRATKO: De Hea u Junajtedu i posle zime (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2018, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRVENI ĐAVOLI SE SPASILI, MAKAR NA KRATKO: De Hea u Junajtedu i posle zime (FOTO)

Ekipa sa Ostrva iskoristila klauzulu u ugovoru Španca.

Velika dilema oko toga hoće David De Hea ostati u Mančester Junajtedu ili će već u januaru pregovarati sa drugim klubovima, rešena je makar za narednih godinu dana. Dva dana pošto je svojim odbranama omogućio Junajtedu osminu finala lige šampiona, Crveni đavoli su aktivirali klauzulu iz ugovora i produžili saradnju sa reprezentativcem Španije na još godinu dana.

MIHA NAŠAO POSAO: Povratak u Kalčo (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
KAKAV GOSPODIN: Zvezda Intera ČASTILA sve saigrače Roleks satovima (FOTO)

Za sada je Junajted ostvario priv cilj, a to je ostanak De Hee i posle januara sledeće godine, a konačni cilj je potpisivanje novog ugovora oko koga postoje brojne peripetije pošto Španac traži znatno veću platu, odnosno da umesto dosadašnjih 11.400.000 evra godinšnje zarađuje 20 miliona.

BREAKING: @ManUtd have exercised their option to extend David de Gea’s contract for another year until 2020, @SkySportsNews understands. #SSN pic.twitter.com/7pyggGNgSI

— Sky Sports News (@SkySportsNews) November 29, 2018

Menadžer Mančestera Žoze Murinjo je siguran da će De Hea potpisati novi ugovor, a da li će momak koji je doveden 2011. za 25.000.000 evra to i učiniti ostaje da se vidi.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.