CRNOGORCI SE POJAČAVAJU: Da li OVAJ transfer okreće situaciju u ABA ligi? (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2018, 07:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNOGORCI SE POJAČAVAJU: Da li OVAJ transfer okreće situaciju u ABA ligi? (VIDEO+FOTO)

Amerikanac u novom klubu.

Doskorašnji košarkaš Zadra Malkolm Grant novi je član Mornara iz Bara. Crnogorci su u proteklih nekoliko dana ostali bez dva Amerikanca, Bobija Brauna i Bronsona Keninga, ali je u klub već stigao njihov sunarodnik koji će pojačati konkurenciju na poziciji plejmejkera.

PROŠLO JE MESEC DANA: Posle Obradovića, Lokomotiva je izabrala Srbina, Grobari ga dobro znaju (FOTO)

DOMINIRAJU EVROKUPOM: Tri od deset NAJBOLJIH blokada meseca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su delo košarkaša VEČITIH (VIDEO)

Ove sezone je u dresu Zadra u Jadranskoj ligi prosečno beležio 11,9 poena i 3,6 asistencija po utakmici.

Novi igrač Mornara je posle koledž karijere stigao u Evropu, gde je pre Zadra još nastupao za kiparski Apoel, švedski Norboten, slovenački Šentjur, litvanski Nevežis i kazahstansku Astanu. U međuvremenu je nastupao i u Kanadi i Asutraliji.

Malcom Grant @MG3____ stiže u @MornarBar ! pic.twitter.com/Eq7pNLHg9w

— KK Mornar Bar (@MornarBar) 28. новембар 2018.

Mornar se posle devet kola nalazi na začelju tabele ABA lige sa samo dve pobede, pa će im Grant dobro doći u pokušaju da preokrenu sezonu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.