CRNO-BELI REKLI SVOJE: Ima li Zvezda konkurenciju u poteri za Prijovićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 14:30

CRNO-BELI REKLI SVOJE: Ima li Zvezda konkurenciju u poteri za Prijovićem

Ostavio dubok trag.

Aleksandar Prijović nije na meti bivšeg kluba kao što se prethodnih dana pisalo u Grčkoj Između Crvene zvezde i Aleksandra Prijovića, nema treće strane ili toj sreći PAOK ne pravi smetnje, tvrde dobro obavešteni grčki mediji.

Solunjani nisu zainteresovani da vrate srpskog napadača u klub, jer povratnik na njihovu klupu Rumun Razvan Lučesku u planu ima dovođenje drugog napadača.

Grčki portali pišu da su se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslednjih dana pojavljivale razne spekulacije u kojima su iskusni špic igrač i PAOK dovođeni u vezu, ali prioriteti grčkog kluba su na drugoj strani. Inače, Prijović je ostavio dubok trag u Solunu, na 56 mečeva u crno-belom dresu postigao je 35 golova.

Vicešampioni sveta Hrvati večeras (21.00) moraju da pobede Škotsku jer će se u suprotnom oprostiti od EURO već posle takmičenja po grupama. A Škoti su puni samopouzdanja posle remija s Engleskom… Kvota na Hrvatsku je 2,40, na iks 3,30, a na dvojku 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hrvatska - Škotska.

Sa druge strane, Zvezdin prioritet je angažovanje Prijovića, ali se još čeka zaključenje dogovora koji će se završiti njegovom promocijom na Marakani.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda češka teniserka Karolina Muhova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.