Izvor: HotSport.rs, 26.Mar.2015, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CIRBES PRIČAO NEMCIMA O SRBIJI: Evo i šta je sve rekao

Pripremajući se za meč sa Albom, Majk Cirbes je našao vremena da u intervjuu za nemački Spox ispriča kako je to živeti i raditi u Srbiji. 

- Trudim se da marljivo učim srpski jezik. Iako nije lako naučiti jezik, uspeo sam da savladam neke osnovne stvari, kao na primer da naručim kafu. Za neke komplikovanije razgovore moram da koristim pomoć – rekao je Cirbes.
Razlika u odnosu na Nemačku je mnogo.
- Prva velika razlika u odnosu na Nemačku je hrana. U Srbiji imate >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << mnogo raznovrsne hrane i možete da se hranite zdravo. Ali, ima i dosta ‘teške’ hrane, koja ne prija baš svakom, pošto se koristi mnogo mesa i krompira. Dosta su u upotrebi i mlečni proizvodi, od kajmaka, preko pavlake do jogurta i sve to baš volim. Što se tiče ljudi, oni su vrlo iskreni i topli, pravi prijatelji. Ako se, kojim slučajem, desi da im se neko ne sviđa, oni to umeju vrlo jasno da iskažu. Međutim, umeju da te tretiraju kao pravog prijatelja, vrlo su otvoreni i druželjubivi, od početka su ostavili jak utisak na mene.
Nemački novinari nisu propustili priluku da pitaju za Bobija Marjanovića.
- Bobi mi mnogo pomaže otkad sam došao ovde. On je jedan jako dobar momak, koji možda ostavlja pogrešan utisak zbog visine, ali vrlo je fin i druželjubiv čovek. Kada nismo na treninzima često se družimo i provodimo dosta vremena zajedno, zbog čega je naš odnos izuzetan – rekao je Cirbes, a prenosi MocartSport.
Cirbesa je za Srbiju do skoro vezivalo još nešto, devojka mu je bila Srpkinja, ali je toj vezi došao kraj.
hotsport.rs       
The post CIRBES PRIČAO NEMCIMA O SRBIJI: Evo i šta je sve rekao appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.