ČINILO SE DA JE GOTOVO: Zvezda odustala od skoro završenog pojačanja zbog jednog razloga (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 20:36

ČINILO SE DA JE GOTOVO: Zvezda odustala od skoro završenog pojačanja zbog jednog razloga (FOTO)

Crveno-beli se okreću drugim rešenjima.

Dugo je Crvne zvezda želela da dogovori saradnju sa Aleksandrom Prijovićem, činilo se u jednom trenutku da je posao skoro završen, ali kako nezvanično saznaje portal ''redstarbelgrade'' crveno-beli su odustali od dovođenja napadača.

Uprava kluba iz Ljutice Bogdana danas je odlučila da odustane od pokušaja da dovede nekadašnjeg reprezentativca Srbije iako je bila spremna da mu ponudi odlične finansijske uslove, a razlog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je jasan.

I Česi i Englezi su prošli dalje, pa večeras (21.00) igraju za prvo mesto (mada u slučaju poraza i pobede Hrvata i jedni i drugi mogu i na treće mesto, ali opet idu dalje). Kvota na Češku je 5,60, na iks 3,60, a na Englesku 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Češka - Engleska.

Crveno-beli žele da novi napadač prođe ceo ciklus priprema sa ekipom kak obi bio spreman za poečtak kvalifikacija za Ligu šampiona. Prijović to ne može da ispuni jer još sko dvadesetak dana neće moći da izađe iz ugovora, što znači da Dejan Stanković njega ne bi imao na raspolaganju na početku sezone i zbog toga su crveno-beli odustali od njegoovg dovođenja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Alis Gudvin, supruga Džermejna Penanta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.