ČESTITKE PLJUŠTE KAO KIŠA: U moru poznatih ličnosti, Noletu su NAJDRAŽE od dvojice zvezdaša!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 12:49

ČESTITKE PLJUŠTE KAO KIŠA: U moru poznatih ličnosti, Noletu su NAJDRAŽE od dvojice zvezdaša!

Srpski as u finalu Rolan Garosa.

Ne može Novak Đoković da se "odbrani" od čestitki koje stižu na adresu najboljeg tenisera sveta, posle epske pobede nad Rafaelom Nadalom u polufinalu Rolan Garosa.

Noletovi fanovi, ali i poznati sportisti, organizacije... ne kriju oduševljenje povodom uspeha najvećeg tenisera svih vremena sa ovih prostora.

Tako je među prvima Đokoviću čestitao Olimpijski komitet Srbije...

Nedugo zatim i jedan od najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NBA košarkaša i prva zvezda Dalas Maveriksa, Luka Dončić oglasio se na društvenim mrežama, poželevši Novaku sve najbolje i u finalu protiv Stefanosa Cicipasa iz Grčke.

Na isti potez odlučio se i srpski reprezentativac Luka Jović. Napadač madridskog Reala na pozajmici u Ajntrahtu iz Frankfurta postavio je tri krune iznad Đokovićeve fotografije na svom profilu, kao znak da je prvi reket sveta apsolutni kralj.

Nema sumnje da su čestitke od zvezdaša i imenjaka Dončića i Jovića posebno drage Novaku Đokoviću, budući da nikada nije krio da je navijač crveno-belih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.