ČEKA SE ERUPCIJA: Igrači Zvezde stigli na stadion u Gentu - vidite KROZ ŠTA su SVE prošli (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 19:35

ČEKA SE ERUPCIJA: Igrači Zvezde stigli na stadion u Gentu - vidite KROZ ŠTA su SVE prošli (VIDEO)

Samo što nije...

Crvena zvezda je doputovala u Gent bez pola tima i sa nadom da će u Belgiji načiniti džinovski korak ka nokaut fazi Lige Evrope.

Efes je u poslednje vreme počeo da liči na onaj strašni tim iz prošle sezone, ali večeras (19.00) u Beograd dolazi vrlo oslabljen, zbog povreda i virusa korona. Zato je kvota na Zvezdu 1,55, dok je dvojka 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Efes.

Crveno-beli imaju šest >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bodova više od belgijskog tima i privilegiju da u duelu četvrtog gola L grupe Lige Evrope ne moraju da srljaju, pogotovo u situaciji kada na terenu neće biti povređeni Aleksandar Katai, Gelor Kanga, Marko Gobeljić, bolesni Milan Rodić i suspendovani Seku Sanogo.

Fudbaleri beogradskog kluba stigli su i na Gelamko arenu u Gentu. Prošli su kroz sve prethodne provere i otišli su u svlačionicu da se pripreme za duel.

Pogledajte taj snimak dok se čeka kulminacija večeri i sama utakmica:

Stigli smo na stadion, sve je spremno za utakmicu!

🔴⚪#fkcz pic.twitter.com/T6QOPgyUvn

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) November 26, 2020

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.