ČEKA POZIV TUMBAKOVIĆA: Partizanov igrač ne isključuje mogućnost da obuče dres Crne Gore (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEKA POZIV TUMBAKOVIĆA: Partizanov igrač ne isključuje mogućnost da obuče dres Crne Gore (FOTO)

Dao svoje mišljenje.

Marko Baša, Milan Jovanović, Nikola Drinčić, Vukan Savićević, Marko Simić, Adam Marušić, Filip Stojković... Još jedan Srbin koji bi uskoro mogao da obuče dres reprezentacije Crne Gore je Partizanov napadač Nemanja Nikolić.

OPRAŠTA SE OD FUDBALA: Posle 23 godine Džon Teri završava bogatu karijeru (FOTO)

CRNOGORCIMA JE PO MERI: Određen je sudija za meč u Podgorici. Jednom je sudio Srbiji, nije bio taličan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (FOTO)

Brojni fudbaleri rođeni i fudbalski odgajani u Srbiji su prethodnih godina prihvatali iz raznih razloga da igraju za Crnu Goru. Uglavnom jer nisu imali mesta u selekciji Srbije. Nikolić bi mogao da nastavi taj niz, o čemu je govorio i crnogorski selektor Ljubiša Tumbaković.

Sada se oglasio i Nikolić poručivši da čeka Tumbakovićev poziv i da ne isključuje mogućnost igranja za Crnu Goru.

- O gospodinu Ljubiši Tumbakoviću kao vrhunskom stručnjaku i nekome ko pored svog imena ima bezbroj trofeja je izlišno i govoriti. Kao što je i sam gospodin Tumbaković rekao, prve ozbiljne fudbalske korake koji su mi utabali stazu ka seniorskom fudbalu sam napravio upravo u Crnoj Gori. U Grblju iz Radanovića. Samim tim ne bih isključivao i tu mogućnost ukoliko reprezentativni poziv iz Crne Gore stigne prvi. Moje je naravno da u Partizanu radim još više i imam još bolji učinak na terenu jer su samo to preporuke za dalje - rekao je Nikolić u izjavi koja je iz kluba dostavljena srpskim medijima.

Nikolić je pre 25 godina rođen u Kraljevu gde je i počeo da se bavi fudbalom. Prvu profesionalnu sezonu je odigrao za Grbalj u kojem je proveo godinu dana posle čega ga je put vodio u Rusiju i Kazahtsan. Vratio se u Srbiju pre godinu dana i oživeo karijeru u subotičkom Spartaku iz kojeg je letos došao u Partizan.

Ove sezone je zabeležio tri gola i pet asistencija u 13 mečeva u svim takmičenjima za Partizan čime je skrenuo pažnju Ljubiše Tumbakovića.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.