ČEKA GA SVETSKI BROJ 1: Španac se ne plaši Novaka, najavljuje pobedu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021, 20:07

ČEKA GA SVETSKI BROJ 1: Španac se ne plaši Novaka, najavljuje pobedu

Njihov meč na programu je u sredu.

Novak Đoković plasirao se u treće kolo olimpijskog turnira u tenisu pošto je savladao Nemca Jana Lenarda Štrufa sa 2:0, a protivnik će mu biti Španac Alehandro Davidovič Fokina koji je bio bolji od Australijanca Džona Milmana u tri seta, a taj meč igra se u sredu.

Španac je svestan da ga čeka težak posao, pohvalno je govorio o Đokoviću, ali ističe da najbolji teniser sveta nije nepobediv.

 - Za vreme karantina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenirali smo zajedno u Marbelji, imamo izvanredne odnose. On je fantastičan momak, mnogo sam od njega naučio. Svestan sam da je veoma težak protivnik, ali mogu ga pobediti. Mnogi drugi teniseri su to već radili, a ja kada izađem na teren razmišljam samo o pobedi, bez obzira na to ko je prekoputa - rekao je Španac. - On ima mnogo samopouzdanja, ali oseća i pritisak zato što sada predstavlja svoju zemlju. Cilj mu je da osvoji Igre i zatim US open i dođe do Zlatnog slema. Mislim da nije lako boriti se sa takvim očekivanjima.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Guilter, fudbalerka iz Brazila

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.